Chemický rozbor vína v technologii malého a středního vinařství
Nabídka účasti na pilotním kurzu je určena především pro majitele a zaměstnance malých a středních vinařských firem v Jihomoravském kraji. Národní vinařské centrum ve Valticích připravuje v rámci projektu „Rozšíření nabídky celoživotního profesního vzdělávání podnikatelů a pracovníků ve vinařství a gastronomii" podpořeného z programu Evropské unie - OP Rozvoj lidských zdrojů nové vzdělávací programy pro pracovníky ve vinařství a „vinařské" gastronomii. Cílem tohoto projektu je připravit cyklus vzdělávacích programů a jejich pilotní ověření v praxi.V rámci pilotního běhu programu Chemický rozbor vína v technologii malého a středního vinařství určeného především pro majitele a zaměstnance, technology, malých a středních vinařských firem, Vám nabízíme účast, jak Vás tak Vašich zaměstnanců, na tomto kurzu. Účast v kurzu je bezplatná a podmínkou účasti je především Váš aktivní přístup a spolupráce na vytvoření konečné podoby připravovaného vzdělávacího programu. V závěru kurzu každý účastník vyplní dotazník (co účastník považoval za přínosné, čím by měl být kurz doplněn...), který nám má napomoci sestavit co nejlepší strukturu a obsahovou náplň připravovaného programu.Program je určen pro účastníky z Jihomoravského kraje.O bližší informace můžete kontaktovat odborného garanta projektu, hlavního sommeliera Salonu vín ČR Ing. Marka Babisze, E-mail: marek.babisz@vinarskecentrum.cz, tel: 519 352 072.Přílohy:Popis programu a přihláška.Vložil: -mb-