O Víně

06.08.2006 Aktivni: Ano Datum a cas publikace:

Semináře Národního vinařského centra v září 2006

Národní vinařské centrum pořádá v září 2006 další opakování oblíbených kurzů o víně Praktická škola sommeliera, intenzivní jednodenní kurs pro pracovníky v gastronomii a obchodníky s vínem, 8. září 2006 a Úvod do degustace vína, seminář pro milovníky vína a začínající profesionály, 15. září 2006.

Praktická škola sommeliera - Kurs je určen pro profesionály v gastronomii a obchodu vínem - číšníky, prodavače ve vinotékách a specializovaných prodejnách atd. Předpokládá se minimálně základní orientace v oblasti znalostí o víně a degustátorství. Kurs mohou samozřejmě absolvovat i zájemci z řad odborné veřejnosti.

Přednášející:
Libor Nazarčuk - viceprezident Asociace sommelierů ČR

Úvod do degustace vína
Toto školení je určeno milovníkům vína, kteří chtějí získat širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína. Umožní absolventům získat větší jistotu v náhledu na víno, kterou zúročí v restauraci a při společenských akcích, kde budou moci nejen vybrat správné víno, ale i poznat a odmítnout víno vadné.

Přednášející:
Ing. Josef Balík, PhD - vysokoškolský pedagog se specializací na víno, vedoucí ústavu posklizňové technologie ZF MZLU v Lednici

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 2734x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5