Pod dnešním odkazem najdete základní informace o této publikaci.
Název: Jak správně vychutnávat víno - Škola degustátorského uměníAutor: Hans Ambrosi, Ingo SwobodaPřeklad z angličtiny: prof. Ing. Vilém KrausVydavatelství: Euromedia Group, k.s. - Knižní klub (1999)Počet stran: 103Cena: 119,- KčPraktický průvodce pro začínající milovníky vín a nápaditý doplněk vědomostí pro odborníky.* Základní informace o smyslové výbavě potřebné k rozeznání vlastností vína;* postupy jak rozlišovat jednotlivé komponenty vína a sestavovat z nich celkový obraz;* jednoduché testy degustace, vhodné i jako společenská zábava;* nejčastěji používané výrazy při určování vlastností vína;* vyhlášené vinařské oblasti;* způsob zacházení s vínem od jeho nákupu, přes ukládání, sestavování ochutnávek a honocení až po psaní protokolů o výsledcích degustace.