O Víně
Seznam příspěvků k diskuzi
Datum: | 31.05.2011 16:41:09 |
Od: | Mara |
E-mail: | zd.rozehnal@gmail.com |
Ještě dodatečně doplňuji analytické údaje vín z Weingut Franz Pichler / Wösendorf in der Wachau: Chardonnay Smaragd 2010 Terrassen: alk..: 13,5%vol.; zbytkový cukr: 5,7 g/l; kyseliny: 8,6 ‰ Grüner Veltliner Smaragd 2010 Kollmitz: alk.: 14,5 %vol.; zbytkový cukr: 4,5 g/l; kyseliny: 7,0 ‰ Riesling Smaragd 2010 Harzenleiten: alk.: 13,0 %vol.; zbytkový cukr: 5,6 g/l; kyseliny: 8,3 ‰ Riesling Smaragd 2010 Kollmitz: alk.: 13,0 %vol.; zbytkový cukr: 5,7 g/l; kyseliny: 8,5 ‰ Weissburgunder Smaragd 2010 Gaisberg: alk.: 13,0 %vol.; zbytkový cukr: 7,0 g/l; kyseliny: 8,7 ‰ | |