O Víně

Diskuze: Wachauer Weinfrühling 2011 (I. část)
Datum: 17-05-2024
  *
  *
*
2+2=  
* - povinné položky

Seznam příspěvků k diskuzi
Datum: 31.05.2011 16:41:09
Od: Mara
E-mail: zd.rozehnal@gmail.com

Ještě dodatečně doplňuji analytické údaje vín z Weingut Franz Pichler / Wösendorf in der Wachau:

Chardonnay Smaragd 2010 Terrassen: alk..: 13,5%vol.; zbytkový cukr: 5,7 g/l; kyseliny: 8,6 ‰

Grüner Veltliner Smaragd 2010 Kollmitz: alk.: 14,5 %vol.; zbytkový cukr: 4,5 g/l; kyseliny: 7,0 ‰

Riesling Smaragd 2010 Harzenleiten: alk.: 13,0 %vol.; zbytkový cukr: 5,6 g/l; kyseliny: 8,3 ‰

Riesling Smaragd 2010 Kollmitz: alk.: 13,0 %vol.; zbytkový cukr: 5,7 g/l; kyseliny: 8,5 ‰

Weissburgunder Smaragd 2010 Gaisberg: alk.: 13,0 %vol.; zbytkový cukr: 7,0 g/l; kyseliny: 8,7 ‰