O Víně

17.03.2003 J. Aktivni: Ano Datum a čas publikace:
Francouzské vinařství - zpracování hroznů a kvašení

Pod odkazem Francouzské vinařství - zpracování hroznů a kvašení najdete základní informace o této publikaci.

Název: Francouzské vinařství – zpracování hroznů a kvašení
Autor: Institut oenologique de Champagne, Epernay, Vinium a.s. Velké Pavlovice, Vinné sklepy Valtice a.s., Znovín Znojmo a.s.
Překlad: Vilém Kraus, Jan Petrák
Vydavatelství: Vinařský obzor (2001)
Počet stran: 20
Cena: 30,- Kč

Tato publikace je určena k lepšímu porozumění výrobním procesům a k osvětlení podstaty zásahů, které mohou kladně ovlivnit jakost vína za předpokladu zpracování jakostní suroviny vypěstované na vinici. Proto vznikla tato publikace ve spolupráci s francouzským INSTITUT OENOLOGIQUE DE CHAMPAGNE. Postupy francouzského vinařství se v mnohém liší s naší vinařskou praxí.

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 2219x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5