O Víně

14.03.2003 J. Aktivni: Ano Datum a čas publikace:
Evropská vína v podmínkách české gastronomie část I. Vína Francie

Pod odkazem Evropská vína v podmínkách české gastronomie část I. Vína Francie najdete základní informace o této publikaci.

Název: Evropská vína v podmínkách české gastronomie část I. Vína Francie
Autor: Petr Doležal
Vydavatelství: Restaurační a gastronomické služby (1996)
Počet stran: 153
Cena: 95,- Kč

Tato kniha vám pomůže ke snadnější orientaci ve francouzském vinařství. Neměla by chybět v žádném gastronomickém vinařství či obchodě. Své uplatnění nalezne všude tam, kde se pracuje s vínem. Kniha je rozdělena do těchto kapitol:
· Základní pojmy pro práci v obsluze při prodeji vína.
· Francie a její postavení v evropském a světovém vinařství.
· Psychologie prodeje francouzských vín.

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 2318x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5