Coteaux de Pierrevert
Corbières, Gréoux Les Bains, Manosque, Montfuron, Pierrevert, Quinson, Sainte Tulle, Saint Laurent du Verdon, Saint Martin de Brômes, Villeneuve a Volx
Oblast je vklíněna východně mezi Côtes du Lubéron a Côtes du Ventoux, vlastně je to pomezí oblasti Rhôny a Provence, některé encyklopedické weby ji řadí už k Provence. Z VDQS povýšila na AOC teprve v roce 1998. červená (cca 60% produkce) - Až na Château Régusse (to je přeci jen plnější, kvalitnější) jde o dobrá vína pro každodenní spotřebu za pěkné ceny. Otevírat druhým až pátým rokem po sklizni, podávat vytemperovaná na 16-17°C. Doporučují se v kombinaci s červenými grilovanými masy. růžová (cca 30% produkce) - Stevenson je toho názoru, že v této chladnější oblasti by se měla vyrábět jen růřová, že jsou prý kvalitnější než červená. Svěží, lehká, dobře udělaná vína jemné chuti. Pít co nejmladší, vychlazená na 8-10°C. Hodí se dobře ke korýšům. bílá (cca 10% produkce) - kvalita se postupně zlepšuje, v okolí Manosque se nyní vyrábějí svěží bílá vína, která je nejlepší pít mladá, vychlazená na 8-10°C.
Château Régusse
clairette, grenache, roussanne, ugni a vermentino. Marsanne a piquepoul nejsou povoleny pro nové výsadby. Grenache a vermentino by od sklizně 2006 měly reprezentovat min 50% podíl v cuvée. Uvedené odrůdy v růžových vínech smí být zastoupeny (dohromady nebo kterákoliv sama o sobě) max 20%.
grenache a syrah (70% min pro červená, pokud jsou spolu, nebo pokud je zastoupena jen jedna, pak min 30%); carignan a cinsaut.